Publicación
Indigenous Peoples’ Perceptions of Their Food System in the Context of Climate Change: A Case Study of Shawi Men in the Peruvian Amazon
Revista
Sustainability
Autor (es)
Ingrid Arotoma-Rojas
Lea Berrang-Ford
Carol Zavaleta-Cortijo
James D. Ford
Paul Cooke
Año
2022
DOI
10.3390/su142416502
Cita
Arotoma-Rojas, I., Berrang-Ford, L., Zavaleta-Cortijo, C., Ford, J., Cooke, P., 2022: Indigenous Peoples’ Perceptions of Their Food System in the Context of Climate Change: A Case Study of Shawi Men in the Peruvian Amazon, Sustainability, 14, 16502, https://doi.org/10.3390/su142416502
Palabras clave
-
Interpretaciones
Título de la publicación:
Indigenous Peoples’ Perceptions of Their Food System in the Context of Climate Change: A Case Study of Shawi Men in the Peruvian AmazonInterpretación:
El artículo explora cómo los hombres Shawi de la Amazonía peruana perciben los cambios en sus sistemas alimentarios debido al cambio climático y a fac...Intérprete: Valdivia Gago Andrea Patricia
Año de la publicación: 2022
Fecha de la interpretación: 17/12/2024